Música al romànic amb la Fundació del Conservatori del Liceu. / by Joan Horrit

Sant Llorenç s’ha convertit amb l’auditori de músiques del Berguedà per la programació de concerts continuats que compatim amb els ciutadans, molts interpretats per joves formats i recomanats per la Fundació Conservatori del Liceu, amb una qualitat admirable i ritmes que emocionen.
Estem molt agraïts i orgullosos de continuar col·laborant amb aquesta prestigiosa entitat i les seus joves talents.
Aquest 2024 en la octava programació, gaudirem d’un ventall d’estils que convertiran cada concert amb una fita irrepetible.
Gràcies Fundació i gràcies a totes les formacions que amb la vostra bona música feu del vell monestir un espai actual per compartir músiques de tots els temps amb actuacions immillorables.
🎵 En l’edició d’enguany, s’inclourà a la programació del Monestir de Sant Llorenç el duet Athrodeel, format per la soprano Aseel Masoud i el guitarrista Ahmad Diab (13 d’abril), el quartet de trompes Panot Horns (20 d’abril), el quartet de saxòfons Gènesi (4 de maig) i el Miguel Ramos Trio (31 d’agost). A Sant Vicenç de Rus, actuarà el Duo Kairós, format per les guitarristes Sara Congost i Berta Permanyer (31 d’agost).
✨ Apropant el món professional als joves talents!